Historie

Et sikkert fundament
Virksomheden blev grundlagt af Carl Christensen i 1936. I starten som traditionel hårfabrik, der primært fremstillede hår til børster o. lign.

Gennem årene blev virksomheden drejet over på salg af tæpper og senere gulve. Under navnet Miko Gulve fortsatte handlen af kvalitetsgulve, og virksomheden er i dag en af de mest erfarne og kompetente gulvlæggerfirmaer i Danmark.

Totalløsninger indenfor alle gulvtyper
Miko Gulve arbejder sammen med mange storentreprenører rundt i landet, og har leveret mange skræddersyede totalløsninger baseret på vinyl, træ eller tæpper.

Miko Gulve er eksperter i at finde de gulvtyper, som kunderne efterspørger, og grundet en stor indkøbsvolumen, kan dette gøres til den optimale pris.

Miko Gulves kunder
Miko Gulves kunder skal findes blandt entreprenører, der vil have sikkerhed for veludført arbejde og blandt ingeniørdesignere, som vil have frihed til at skabe den perfekte gulvløsning.

Miko Gulves grundindstilling er, at intet er umuligt, når det drejer sig om gulve. Miko Gulve er bl.a. specialist i at levere til konceptbutikker, der ønsker den helt rette finish til indretningen. Det kan være sportsforretninger, blomsterhandlere, modebutikker eller andre konceptbutikker, der lægger vægt på et gennemført indendørsmiljø.

Visionen hos Miko Gulve
Miko Gulve er godt rustet til at fastholde markedsandelen, da man har mange års erfaring, samt en dygtig medarbejderstab. Miko Gulve vil fortsætte med at levere kvalitetsløsninger til erhvervslivet i hele Skandinavien. Miko Gulve vil fortsat være en god samarbejdspartner, der kan gå i konstruktiv dialog med sine kunder.