Nyheder og presse

Nyheder og presse

Her kan du blive opdateret på de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Miko Gulve A/S.

To hæderkronede østjyske virksomheder forenes: Lokalt opkøb skal sikre arbejdspladser og vækst

Christian D. Christensen og Mogens Hammelsvang

Miko Gulve A/S har købt en stor andel af konkurrenten Hammelsvang A/S og en betydelig del af Silkeborg Gulvbelægning A/S. Med opkøbet rustes de tre virksomheder til fremtiden med øget konkurrence og stigende krav.  

To østjyske familievirksomheder forener styrker

Miko Holding ApS, der står bag Miko Gulve A/S, har overtaget 50% af Hammelsvang A/S og 45% af Silkeborg Gulvbelægning A/S. Den nu tidligere medejer Kim Bundgaard går på pension, hvilket har muliggjort aftalen efter syv måneders forhandling. Med denne aftale sikres det, at virksomhederne fortsætter som landsdækkende aktører i gulvbranchen.

“Det har været vigtigt for os at tage os tid til at sikre, at vi respekterer både historien, kulturen og medarbejderne i de respektive virksomheder,” udtaler Christian D. Christensen, ejer af Miko Gulve.

Mogens Hammelsvang, administrerende direktør i Hammelsvang A/S, siger: “Vi ser frem til et tæt samarbejde med Miko Gulve, og dette opkøb vil sikre vores fremtidige konkurrenceevne.”

Fokus på synergier og vækst

Selvom virksomhederne fortsætter som selvstændige enheder og konkurrenter i markedet, vil opkøbet skabe nye synergier, forbedrede vilkår hos leverandører og styrket konkurrenceevne. Ved at samarbejde kan virksomhederne stå stærkere i et marked præget af stigende krav. Mogens Hammelsvang fortsætter som administrerende direktør for Hammelsvang A/S og Silkeborg Gulvbelægning A/S. Derudover hentes der nye kræfter ind, idet Preben Kristensen, tidligere medejer og økonomidirektør hos EHJ Energi, tiltræder som økonomichef.

Fakta

  • Miko Holding overtager 50% af Hammelsvang A/S og 45% af Silkeborg Gulvbelægning.
  • Tidligere medejer og økonomidirektør Kim Bundgaard går på pension. Christian Lænsø ejer fortsat 10% af Silkeborg Gulvbelægning A/S.
  • Hammelsvang A/S og Silkeborg Gulvbelægning har tilsammen 80 medarbejdere, og Miko Gulve har 59 medarbejdere.

Om os

Siden 1936 har vi forvandlet ideer til virkelighed. Miko Gulve startede som en traditionel hårfabrik, grundlagt af Carl Christensen, og har gennem årene udviklet sig til en førende ekspert inden for tæpper og gulve. I dag er vi en af Danmarks største og mest erfarne gulvleverandører, stadig drevet af den samme passion og kvalitet, som Carl lagde grundstenene til. Med Christian Christensen i spidsen som 3. generation, fortsætter vi vores stolte familietradition med at levere gulve til rum, hvor livet leves, og hvor visioner bliver til virkelighed.