Gulve

Inspiration til nye gulve

På udkig efter en ny gulvløsning? Optimer dit gulv med vores specialdesignede gulvløsninger. Fra slidstærke vinylgulve til æstetisk tiltalende trægulve – vi har det rette gulv til ethvert behov, hvad enten det er til en kontorbygning eller et hospital.

Vi er en del af branchens største indkøbsforening Inbogulve. Det sikrer dig markedets bedste priser og det absolut største udvalg af erhvervsgulve.

Typer

Find den rette type gulv

Når det kommer til erhvervsgulve, er det afgørende at vælge den rette løsning, der matcher din bygning eller virksomheds behov og krav.

Vi tilbyder skræddersyede gulvløsninger, der tager højde for belastning, funktion og økonomi. Vores uvildige rådgivning sikrer, at du får de mest optimale produkter til dit gulvprojekt.

Vi samarbejder kun med producenter, der opfylder vores høje krav til kvalitet, service og leveringssikkerhed, hvilket er din garanti for en professionel gulvløsning. Vores erfaring og ekspertise inden for gulvbranchen gør os til den ideelle partner til både store og små byggeprojekter, hvor vi kan assistere med alt fra planlægningsfasen til afslutning.

Vores store fokus på godt håndværk har gjort os anerkendte i byggebranchen. Lad os være din gulvpartner, så vi kan sikre et fremragende resultat fra start til slut.

I oversigten nedenfor kan du få inspiration til nogle af de mange forskellige typer gulvbelægning, vi tilbyder.

 

Har du brug for hjælp?

Tag fat i os

Har du spørgsmål, forespørgsler eller lignende til dit gulvprojekt, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Du kan finde vores kontaktoplysninger via knappen nedenfor.