Gulve

Gummigulve

Gummigulv er stærkt og modstandsdygtigt, men også et behageligt underlag.

Gummigulv er perfekt til områder med stor aktivitet såsom sportshaller, fritidscentre samt områder som kontorer, skoler, biblioteker og detailvirksomheder. Overfladen på gulvene kan formes, eksempelvis med nopper, der sikrer, at folk står bedre fast. Det fleksible gulv kan fremstilles i alle farvevarianter og du kan dermed bruge farvevarianter til at skabe en naturlig adskillelse mellem funktioner i et rum.

Gummigulve er en fællesbetegnelse for gulve i gulve, det gælder gummifliser, gummi-asfalt, gummiflis, faldunderlag og en række andre gummiprodukter. Gulvløsningen har en dæmpende effekt på støj samt en god gangkomfort. Takket være de gode støjdæmpende kvaliteter er gulvet velegnet i institutioner, butikker, sportshaller og legepladser.

Artigo

Artigo har produceret gummigulve siden 1962. Gulvtypen er særligt velegnet til arealer med kraftig trafik., eksempelvis lufthavne, togstationer og butikker med stor kundegennemstrømning.

Fordelene ved gulvet er ligetil. Gummigulvet har en enorm robusthed og slidstyrke, gulvet kan fås i et væld af udformninger og farver, og du har også mulighed for at inkludere områder med noprede overflader eller mønstre, der kan tilføje flere funktioner til gulvet eller markere en overgang mellem forskellige funktioner. Nopperne er eksempelvis gode ved trapper, hvor kunderne står bedre fast, mens et skifte i farve eller mønster markerer en overgang i rummet.

Gummigulvene er yderst velegnede til at absorbere lyde og er derfor med til at forbedre akustikken i lokalerne. Derudover er gulvet behageligt at gå på og bidrager således til den gode oplevelse for alle i lokalerne.

Website: www.artigo.com

nora®

Nora by Interface

Nora systems er en del af Interface, og det tyske selskab har været en markant producent af gummigulve gennem mange år.

Producenten har blandt andet stort fokus på miljøet, og alle gummigulve har været CO2 neutrale siden 2019. Nora System arbejder fortløbende med at nedbringe virksomhedens påvirkning af miljøet, vel og mærke uden at gå på kompromis med den høje kvalitet af gulve.

Nora gummigulve fordele:
– Nora gummigulve har så tæt en overflade (høj densitet), at den ikke skal beskyttes med f.eks. polish – PUR – voks eller en sæbefilm.
– Gulvet skal kun vaskes med vand og sæbe.
– Nora gummigulve bevarer sine ergonomiske egenskaber i hele levetiden, som sagtens kan være 25 år.
– Gummigulvet giver en forbedret akustik og trinlydsdæmpning, og det er behageligt at gå og stå på.
– Nora gummigulve er ikke følsomme overfor: desinfektionsmidler – alkohol – jod – urin (ingen lugt) – blod – oxidationsmidler – fungis – formaldehyd – osv.
– Nora gummigulve er klassificeret i brandklasse B1 og udvikler ikke dioxiner – klorbrintegasser og saltsyre under brand. Der udvikles heller ikke korroderende dampe, der er ødelæggende for elektronisk udstyr.

Kvalitet i højsædet
Siden 1950 har Nora opfyldt de krav, der stilles til gummigulvbelægninger. Gummigulve fra Nora er både ergonomiske, lydabsorberende, skridsikre og nemme at vedligeholde. Det gør dem yderst velegnede til alle typer af miljøer, hvor der er stort slid. Takket være gulvenes standhaftighed kan du vide dig sikker på at have et gulv, der forbliver flot i årtier.
Nora har forskellige gulvserier, alt efter om det er til miljøer med hårdt slid, moderat eller let slid. Derfor møder du Nora i både lufthavne, tung industri, hospitaler børnehaver, skoler og detailhandlen for blot at nævne nogle områder, hvor Nora har vundet indpas.
Nora kan både levere gummigulve i form af ruller og fliser, og der er et stort udvalg af farver at vælge imellem, når gulvet skal tilpasses den specifikke lokation.

Website www.nora.com/denmark

Ergofloor

ErgoFloor producerer et stort udvalg af specialgulve og måtter m.v. målrettet til brug i fitnesscentre, erhvervslivet, sundhedssektoren, sportshaller, stalde, børneinstitutioner, offentlige institutioner, butikker og på legepladser for blot at nævne nogle. 

Derudover har Ergofloor også gummifliser, gummiasfalt, gummiflis, faldunderlag og en række andre gummiprodukter i sortimentet, hvilket gør Ergofloor til en alsidig leverandør.  Producenten har hovedsæde i Danmark og fabrik i Vietnam, hvor gulvtyperne fremstilles af genanvendt gummi.

Website: https://ergofloor.dk/

 
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.